Eat Up Sundsvall – häng med på matmingel i centrala Sundsvall – Sveriges vackraste stad! 

Välkommen till Sundsvall och Stenstan. En av sveriges mest restaurangtäta stadskärna – en riktig hotspot vad gäller mat- och dryckestrender och lyft blicken och gör en fantastisk arkitektonisk tidsresa!

3 routes-maps according to your group (orange, blue or red)

Eat Up Magazine

(click on the picture to open the pdf)

 

Lördag den 5 maj  är du välkommen att delta i Eat Up Sundsvall, en smakvandring som bjuder på goda* matupplevelser i Sveriges vackraste stad! Passa samtidigt på att njuta av Stenstans fantastiska arkitektur och sköna atmosfär.

*smak, hållbarhet, lokal kultur  

Stationer under Eat Up Sundsvall:

Smakvandringen startar inomhus hos Visit Sundsvall, i Stadshuset vid Stora Torget i hjärtat av Stenstan. Första smaken levereras där  i samarbete med Villa Marieberg

Smakstationer:

En liten Krog
Vindhem flyttar in till stan och gästspelar på Stair Coffice
Crib-Italygross 
Hybris
Stair Culinar
Ping-Pong
Knaust 
Made In Medelpad
Menageriet

Upptäck och smaka på en plats! 

Unna dig en dagsaktivitet på en magisk plats. Ett riktigt kulturkalas! Du vandrar mellan tio stationer som serverar tio olika smakupplevelser. Vandringen avslutas med livemusik och bar – spontandans kan förekomma!

Under smakvandringen möter du passionerade kockar, inbjudna kreatörer och annat trevligt folk som också älskar mat. Passar alla åldrar!

Viss motion utlovas eftersom Eat Up Food Walks bäst upplevs till fots, på cykel eller varför inte på en spark om det är vinter? Smakvandringen tar ca 3,5-4 timmar, beroende på hur länge du stannar på slutstationen.

Med biljetten får du en turkarta med 10 stationer, Eat Up’s on-line magasin som beskriver stationerna och kreatörerna, 10 tokens för smakerna – en smak per station ger totalt 10 mindre portioner. Dryck kan köpas på stationerna.

Du kan välja mellan fyra olika starttider: kl. 12:00, 12:30, 13:00 eller 13:30 när du bokar din biljett. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till allergier, men veganska alternativ är möjliga. Vänligen skicka ett mail till info(at)foodinaction.se om du önskar vegansk mat.

With the support of

Action friends in Sundsvall